Naslovna / Bonus za dušu / Analiza sna
SUSRET SA VITEZOM
Analiza sna SUSRET SA VITEZOM

Analiza sna
SUSRET SA VITEZOM

Daliborka, 21 godina, veoma je bliska sa starijom sestrom sa kojom zajedno živi. Sanja san u kojem joj sestra predstavlja svog čudnog viteza

Primer: U stanu sam sa mojim drugaricama. Veselo razgovaramo i zabavljamo se u sobi koju delim sa starijom sestrom. Odjednom, ona ulazi u sobu vodeći sa sobom muškarca u viteškom oklopu. Lice mu je pokriveno maskom, tako da se ne vidi. Moja sestra je vesela i nasmejana i predstavlja nam ponosno njenog viteza koji je došao u posetu. Sprema se da podigne štit kako bi nam pokazala njegovo lice. Mene to nekako plaši i žurno napuštam sobu dok moje drugarice ostaju da vide viteza. Kasnije, pitam jednu od njih da li je vitezu videla lice a ona odgovara da je ispod oklopa kostur i da je videla samo lobanju.

Komentar: Na osnovu bitnijih podataka koje ste poslali, zna se da vam je nekoliko nedelja pre nego što ste sanjali ovaj san sestra ispričala kako je počela da se zabavlja sa novim mladićem, nešto starijim nego što je to bilo u prethodnim vezama. Videvši sestrinu zaljubljenost i oduševljenje novom vezom, verovatno ste radoznalo iščekivali prvi susret sa njenim novim partnerom ali kako do toga još uvek nije došlo, javio se ovaj san preko kog je vaša nesvesna psiha, koja ima mnogo bolji i veći uvid od svesne, dobila informaciju o kakvoj se osobi radi. Nažalost, ispod viteškog oklopa (persona sestrinog mladića), krije se samo skelet. Ovo možda ukazuje da ta osoba nema pokriće za svoje “viteško” držanje u realnosti i da se iza njega krije emotivna osujećenost i nesposobnost za partnersko funkcionisanje. Naravno, na osnovu samo jednog sna i bez kompletno urađene analize, može se dati samo ovaj komentar koji naslućuje jednu od mogućnosti tumačenja koja ne mora da bude “ona prava”.
Zato pratite i naredne snove i poredite njihove sadržaje sa događanjima u realnosti, pa ćete na osnovu toga uvideti koliko je ova pretpostavka bila blizu istini.

Čitaoci snove mogu slati na e-mail drmirjana@antistresvodic.rs. Potpunu profesionalnu analizu snova zainteresovani mogu dobiti samo u ličnom kontaktu sa dr Mirjanom Đurđević, profesionalnim analitičarem snova (informacije na telefon 064/932 74 20, posle 14 h).

Tekst: dr Mirjana Đurđević