ŽIVOT TE VOLI

7 puta po 7 dana za 7 promena
ŽIVOT TE VOLI
Lujza Hej i Robert Holden

5. BUDITE ZAHVALNI SADA! Svakog dana ujutru odvojite 10 minuta za izražavanje zahvalnosti, jer ono razvija osećaj poverenja. A POVERENJE strah pretvara u ljubav. Živite u ovom trenutku, on je jedini koji zaista imate. „Gde god da ste sada…shvatite da možda niste želeli tu da završite, ali je to savršeno mesto za početak vašeg puta isceljenja“.

Sl 2 zivot te voli
Budite svesni da se ljubav ne zaslužuje, već se dobija besplatno

6. BUDITE OTVORENI, NAUČITE DA PRIMATE. Budite svesni da se ljubav ne zaslužuje već daje, BESPLATNO. Ako verujete u prvo, time postavljate granice. Dopustite da vas život voli, naučite da primite tu i ljubav prema sebi, jer tada nema blokada i kamenja za spoticanje. Kada naučite da primate, više pažnje ćete obraćati na ono što je pred vama. I obavezno, afirmišite u sadašnjem vremenu, bez negacija.

7. SVAKA MISAO SADA, KREIRA NAŠE SUTRA. „Život uvek pokušava da nas voli, ali moramo biti otvoreni da bismo to videli“, poručuje Lujza Hej. Prvo treba da zavolimo sebe. Budemo svesni da nam strah pokazuje svet suprotan onom koji nam pokazuje ljubav. Sami BIRAMO koji vidimo, i živimo. Sve što potiskujemo, patimo, kada nemamo saosećanje, ne volimo sebe a time i druge, nagoni da tražimo sreću izvan nas. Treba da volimo sebe, otvorimo um i pratimo naš unutrašnji glas. Ne čekajte da budete spremni, zavolite sebe sada, tako ćete saznati ko ste i za šta ste sposobni – i znajte da nikada nije kasno da naučite nešto novo.
Evo, tražim neko ogledalce, jer, treba krenuti s vežbanjem SADA…

Preporučila: Željka Zebić

Pages: 1 2