andjeoski

Ključevi za ulaz u anđeoski svet
ANĐEOSKI REIKI

26. oktobar
Udruženje Reiki Srbije, Katanićeva 7 (Vračar), Beograd

Anđeoski Reiki je jedan od Reiki stilova koji je veoma popularan u Rusiji, Americi i u pojedinim zemljama Evrope. Anđeoski Reiki je jedan od najprihvaćenijih stilova jer je jednostavan, lako primenjiv, pogodan za sve uzraste, a njegove mogućnosti pokrivaju sva polja ljudskog života.

U Anđeoskom Reikiju NE POSTOJE KONTRAINDIKACIJE niti mere opreza, a poznati proces čiščenja, kao takav, je sasvim odsutan. Energetske vibracije u Anđeoskom Reikiju su veoma nežne i lake, a istovremeno su dosta snažne i jasno osetne. Proći obuku i baviti se Anđeoskim Reikijem u cilju samopomoći, pomoći drugim ljudima i poboljšanju kvaliteta života, može svaka osoba, bez izuzetka, bez predznanja i bez predispozicija.

Pred polazak na obuku ne postoji potreba za specijalnom pripremom, niti za Reiki tretmanima, a nije neophodno biti ni Reiki praktičar bilo kog nivoa Usui Reikija. Ne postoji nijedan preduslov za polazak na obuku Anđeoskog Reikija.

Etika u Anđeoskom Reikiju koncipirana je tako, da za njom ne postoji vidna potreba, jer svaki rezultat je uvek u skladu s višim dobrom ljudskog bića.

Primena Ruskog (Anđeoskog) Reikija daje ljudima mogućnost da imaju sve manje stresnih situacija, neočekivanih turbulencija, ili neprijatnih preokreta, da odahnu od nerešivih problema, i učine svoj život tečnim kao mirna reka, a svoje životno putovanje prijatnom avanturom.

Anđeoski Reiki ne samo da je kompatibilan s Usui Reikijem, već je ovaj stil odlična dopuna za primenu svih tehnika Usui Reikija. Posebno se preporučuje Reiki terapeutima i Reiki učiteljima, kao i svim osobama čiji posao se bazira na radu s ljudima.

Tokom primene Anđeoskog Reikija, energija ostvaruje svoje snažno delovanje prvenstveno kroz aurično polje ljudskog bića, kao da se kreće spolja, stoga prikazuje posebno produktivan uticaj na rešavanje raznih problema, na međuljudske odnose, raznorazne situacije – i uopšte životne okolnosti.

Obuka u Arhanđeoski Reiki podrazumeva prenos teoretskih, praktičnih i energetskih znanja. Energetska znanja podržana su sa 8 simbola – formula pokretanja energije, koji predstvaljaju energetske ključeve za određeni energetski nivo i prenose se osobi pomoću inicijacije tj „podešavanja“ praktičara na određene vibracije, u skladu s određenim energetskim poljem. To je razlog zašto ovaj stil vrlo često metaforički nazivaju „Ključevima za ulaz u Anđeoski svet“. Praktikovanje Anđeoskog Reikija predstavlja rad s višim univerzalnim enegetskim poljama ljubavi i mudrosti.

Obavezne prijave na tel. 065 905 22 22, Reiki Master – učitelju, Aidi Kamberi (svakim radnim danom od 9 do 17h).