Horoskop za 2017

Horoskop za 2017.
Šta vas očekuje u godini Vatrenog Petla

Petao je simbol Sunca, jer od ranog jutra, njegovim kukuriknjem počinje dan. Na Istoku je direktno povezan sa toplinom Sunca. Indijci ga smatraju izvorom sunčeve energije, a Japanci ga zovu prvim svetlom. Kinezi u Petlu vide simbol pet vrlina: hrabrosti, dobrote, odanosti, dostojanstva i dobre volje.

A kako će Vatreni Petao uticati na horoskopske znake zapadne astrologije u 2017. godini?

ovanOvan (21. mart – 19. april)

Zasluženi odmor!
Dve prethodne teške godine, koje su prošle pod devizom “ceo život je borba“, ostale su iza vas. Za rođene u ovom znaku došlo je vreme za ubiranje plodova napornog rada. Mada se ne može reći da će sve samo pasti pred vaše noge. Da biste nešto dobili, potrebno je da uložite manji napor i budete pažljivi.

bikBik (20. april – 20. maj)

Došlo je vreme za uživanje u životu!
Godina Majmuna je iza vas, a to znači prošlost u kojoj su postojali neuspesi i porazi, konstantna užurbanost i napetost. Napokon, došlo je vreme da se smirite, opustite i dobijete životno zadovoljstvo. Zvezde, naravno, ne garantuju da će sve ići kao po loju, ali na dobru kompenzaciju za emocionalne i materijalne gubitke, možete da računate!

blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Pozitivno vreme!
Godina Petla je za vas puna radosnih iskustava i uspešnih početaka. Ovo je, u svim pogledima, za Blizance pozitivno vreme, kada će oni osećati prisustvo čarolije u vazduhu.

Pages: 1 2 3 4