META-Zdravlje

Dvodnevni seminar
Uvod u META-Zdravlje ili biološka logika bolesti

Vreme: 17. i 18. jun (subota i nedelja)
Mesto: Beograd

META-Zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativni, ni integrativni pristup, kao ni jednostavna uzročnost uma i tela. Ujedno je i paradoksalan, jer posmatra zdravlje globalno, META, a ujedno i veoma specifično.

Urgentna, simptomološka i preventivna medicina su tri glavne oblasti današnjeg zdravstva. Ove tri oblasti imaju svoju veliku ulogu. I pored toga, zvanična medicina za najveći broj zdravstvenih problema nema odgovora u pogledu uzroka. Koliko puta smo čuli da se ne zna uzrok nekoj bolesti, ili se uzrokom objasni nešto što je u stvari već simptom, ili je jednostavno proglasi auto-imunom bolešću. Da li bi visoko inteligentan organizam zaista sam sebe uništavao bez razloga?

Američka medicinska asocijacija je davno iznela podatak da 85 % zdravstvenih problema kreće na emotivnom nivou. Mnogi izvori tvrde da je taj procent veći. Svaka bolest je proces koji je nastao kao rezultat određene biološke logike, koja je veoma animalistička po prirodi.

META–Zdravlje nam daje svest o okidačima stresa, emocijama i uverenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Ona uzima u obzir sve nivoe našeg bića, uključujući i sredinu u kojoj živimo, tj. uticaje našeg okruženja. Takođe nam kazuje na određene svesne aktivnosti koje je potrebno preduzeti da bi se podstakao proces samoisceljenja.

Da li ste se pitali zašto svi drugačije doživljavamo emotivne udare i ne javi se svakom isti zdravstveni problemi kada je izložen emocionalnim udarima?  I zašto se nekom uopšte javi taj određeni zdravstveni problem i zašto baš u tom određenom momentu?

Na ova i mnoga druga pitanja, dobićete odgovor na dvodnevnom seminaru koji predstavlja uvod u širu edukaciju koja se nastavlja na jesen, za one koji interesuje dalja edukacija.

U META-Zdravlju koristimo simtome kao vodič, da bismo pronašli gde je nastala neravnoteža i da bi iste izbalansirale, kako bi se postigli bolje zdravlje kroz procese samoisceljenja.

Ovo je edukacija koja će vam otvoriti oči na putu prevencije.

Master trener META-Zdravlja, Jasmina Kovačev preneće vam znanja koja će vam omogućiti da razumete sebe i zdravlje na potpuno drugačiji način. Prvi put imate prilike da čujete u vašoj sredini edukaciju koja ce vam promenuti pogled na sebe i zdravlje, kao i ukloniti mnoge nedomice koje ste imali na ovu temu.

Ovo je nešto što treba da zna svako – konvencionalno edukovani terapeuti, alternativci, kao i  svi oni koji žele da imaju kontrolu nad svojim zdravljem.

U vreme kada je sve više bolesti, prvi korak je razumeti “zašto meni i zašto sada”.

Nastavak ove edukacije je u skoroj budućnosti.
Više informacija na telefon: 063 16 081 16

Prijavite sa na seminar META-Zdravlja preko ovog linka.