grupni EFT

Celodnevni grupni EFT tretman

Vreme: 21. april 2017. od 10 do 18.30
Mesto: Beograd

eft

Higijena uma je svakom neophodna jer um kreira našu realnost.
Oslobodite deo svog emotivnog i mentalnog tereta podsvesti.
Tretman je idealna prilika za sve koji žele da osete koristi grupnog rada i oslobode deo svog emocionalnog i mentalnog tereta. Prisustvo grupnom tretmanu ne zahteva prethodno znanje EFT-a, međutim mnogi nakon završenog EFT nivoa dođu kako bi u praksi videli i ujedno oslobodili neke od svojih opterećenja (a svi ih imamo!).

Higijenu našeg tela obavljamo svakodnevno, a na naš um ne obraćamo pažnju mada od njega sve zavisi u našem životu. Iskoristite priliku kad god je imate  kako bi povremeno napravili veliko spremanje u vašem umu na ovim jedinstvenim radionicama. Pogledajte fascinantne fotografije snimaka energetskog polja pre i posle grupnog tretmana.

Grupni tretman vodi Jasmina Kovačev, međunarodni EFT ekspert i Master trener, coach za vrhunska dostignuća, Master META-Zdravlja i višestruki praktičar.
Jasminino bogato terapeutsko iskustvo će vam omogućiti da sigurno i bezbedno otpustite mnoge emocionalne i mentalne terete, bolna stanja ili da krenete da rešavate situacije koje biste voleli da su drugačije.

Više informacija i prijave na 063 160 8116 ili online.