Naslovna / Važno mi je / Karijera i novac / Autentičnost Sandre Drinčić
NAJLEPŠI ŠTAND NA SAJMU KNJIGA
Autentičnost Sandre Drinčić NAJLEPŠI ŠTAND NA SAJMU KNJIGA

Autentičnost Sandre Drinčić
NAJLEPŠI ŠTAND NA SAJMU KNJIGA

Na ovogodišnjem Sajmu knjiga prvi put se kao izlagač pojavio Feng Shui Institut Sandre Drinčić. Posetioci su, osim novim knjigama, bili oduševljeni i izgledom štanda, netipičnim za sajamske uslove

Do sada je svoje znanje sticano širom sveta prenosila svojim učenicima, čitaocima časopisa koji izdaje od prošle godine – Feng Shui Tajne, a od sada i onima koji su uspeli da dođu do prvih izdanja njenih novih knjiga Feng Shui Tajne pročišćenja prostora, Feng Shui Tajne uređenja prostora i praktičnog priručnika Radiestezijske šeme, koji u sebi sadrži i mali visak. Knjige su pisane jednostavnim jezikom a savete iz njih može da primeni i osoba koja se prvi put susreće sa ovom tradicionalnom veštinom.

Sandra Drinčić, međunarodni feng šui stručnjak i predavač, svoje prvo izlaganje na sajmu obeležila je i zastavama Feng Shui Instituta koji se vijore na ulazu, štandom koji svojim dizajnom dominira i oduševljava, kao i besplatnim radionicama koje su posetioci mogli da prate iz dana u dan.
– Postavka štanda dijagonalno od glavnih ulaznih vrata jeste jedno od osnovnih biznis pravila u feng šuiju, takozvani command position. Njegovo pozicioniranje na komandno mesto u hali pokazuje stabilnost, prosperitet i jačinu u poslovanju, kaže Sandra i dodaje da su, takođe, i drugi proračuni odredili kompasnu poziciju štanda.
Naravno da ove osnove ne bi mogle da dođu vizelno do izražaja bez dizajnerske vizije jer ako svoje poslovanje želite da prezentujete na pravi način, onda sva feng šui biznis pravila treba da budu ispoštovana.
Ljubitelji knjiga ali i feng šui veštine imaće prilike da pretposlednjeg dana sajma prisustvuju promociji jedne od Sandrinih prvenaca u izdavaštvuFeng shui tajne pročišćenja prostora, koja će se održati u 18 časova, u areni hale 1, na platou “Miloša Crnjanskog”, dok su za poslednji sajamski dan (nedelja) od 12 – 14 časova zakazane feng shui business konsultacije za poslovne prostore.

Tekst: Anđelika Rosić