Naslovna / Otvoreni um / Alternativni izbori / Asja Širovnik Moškon
ČUDA SE DEŠAVAJU KAD OTVORIMO SRCE
Asja Širovnik Moškon ČUDA SE DEŠAVAJU KAD OTVORIMO SRCE

Asja Širovnik Moškon
ČUDA SE DEŠAVAJU KAD OTVORIMO SRCE

Duša jača i raste. U regresoterapiji Asja uvodi ljude u prošle živote gde se sreću sa svojom dušom. Da li je ona srela svoju dušu i šta joj je ona otkrila?
– Susret sa mojom dušom doneo mi je ogromno uzbuđenje, jer sam prvi put u životu potpuno postala svesna svega što jesam. Bilo je predivno izaći iz okvira ovozemaljskog bića i preći na drugu stranu gde sam se kao duša stopila u jedinstvo sa beskonačnom svetlošću i ljubavlju svemira. Putovala sam kroz sećanja vlastite duše, otkrivajući njena sakupljena znanja, ponovno doživljavajući sva čudesa koja je moja duša iskusila u raznim inkarnacijama. Doživljavajuči to čudo večitog života koji se nastavlja u raznim formama i oblicima sećam se jednog trenutka u kojem kao muškarac starije dobi stojim bos na vrućem pesku i osećam jedinstvenu povezanost sa pustinjom, vetrom i plavim nebom iznad mene. Sećam se onog trenutka kad se spusti noć i približe se zvezde, a ja dobijam poruke koje nosim svojim ljudima. I sećam se onog momenta, onog uzbuđenja, koje me prožima u tom telu muškarca usred pustinje, kad postajem svestan sebe kao duše. Nešto predivno je doživeti vlatito buđenje svesti i svesnosti kroz prostor i vreme. Moja mi je duša otkrila da do beskonačnosti postojanja postoji put koji je mističan i čaroban jer se sa svakim iskustvom širenja svesti duša jača i raste.

Masovno buđenje duša. Iz današnje perspektive, kako naša sagovornica doživljava svoju viziju i misiju, kuda je one vode?
– Osećam da nije slučajno što sam se nakon života po raznim delovima sveta, govoreći toliko stranih jezika, na kraju vratila na naše prostore, da bih prenela svoje spoznaje i znanja. Postajem sve svesnija koliko je bitno da se upravo ovde širi i budi svest, da sam deo tog velikog masovnog buđenja duša koje se dešava u ovom trenutku čovekove evolucije. Presrećna sam jer putem ovog rada otvaram tolike portale kroz koje prolazi svetlost i u ljudima budi sećanje na njihovo pravo ja. Predvino je gledati kako se u ovom procesu buđenja širi polje ljubavi, saosećanja i povezanosti, koje nama svima omogućava da stvorimo i živimo lepšu realnost. Moja je vizija da ću sa školom, koju u ovom momentu otvaram, postaviti temelje na kojima će učenici moći da prime to znanje i da ga dele dalje, stvarajuči pozitivne promene u ljudskim životima. Na kraju krajeva, srećni ljudi puni ljubavi, rađaju svet, kojeg možemo nazvati raj.

U nedelju, 30. avgusta, Asja Širovnik Moškon održaće celodnevnu radionicu “Mistične tajne božanskih sila u našem životu”, koja počinje u 10.30 u Hotelu Holiday Inn u Beogradu. Informacije na dimenzijaduse@gmail.com

Tekst: Jasmina Stefanović