Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / 19. avgust od 11 do 13h
JOGA ZA DECU u okviru Kreativne škole roditeljstva
19. avgust od 11 do 13h JOGA ZA DECU u okviru Kreativne škole roditeljstva

19. avgust od 11 do 13h
JOGA ZA DECU u okviru Kreativne škole roditeljstva

Vega omladinski centar i Koba Yagi toys organizuju besplatan čas joge za decu, degustaciju zdravih bezalkoholnih koktela i prodajnu izložbu na splavu Arkabarka (Ušće bb, Novi Beograd)

Jogu za decu vodiće Marija Malović, sertifikovana instruktorka programa „Rainbow Kids Yoga“, metode koja se zasniva na pozitivnoj pedagogiji, razvoju mašte i kreativnosti kroz igru i zabavu. Ovaj pristup, namenjen deci uzrasta od 4 godine pa nadalje, zamišljen je kao kreativno i zdravo druženje dece i roditelja.

Ovo lepo druženje organizuje se u okviru “Kreativne škole roditeljstva”. Plan je da se na sličan način održavaju predavanja, radionice, projekcije filmova, predstave, izložbe, bazari, seminari namenjeni roditeljima, edukatorima i svima onima koji smatraju da druženje sa decom oplemenjuje, kao i da se od dece može naučiti mnogo stvari primenljivih i u svetu odraslih.

U okviru ovog projekta, NVO Vega, Koba Yagi toys i NVO ženski centar Užice realizovaće edukativnu igračku inkluzivnog karaktera za razvoj emocija kod dece uzrasta od 4 do 7 godina i seminar „Razvoj empatije kroz igru“ namenjen edukatorima i svima onima koji rade sa decom u vrtićima, dnevnim boravcima, domovima, bolnicama i slično.

Osobe za kontakt:
Tijana Jovanović Petrović
064 138 96 16,
Maja Ilić Živković
065 30 11 200