Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Predavanje za koje vredi izdvojiti vreme
Pogled na vezu između posla i zadovoljstva iz drugačijeg ugla
Predavanje za koje vredi izdvojiti vreme Pogled na vezu između posla i zadovoljstva iz drugačijeg ugla

Predavanje za koje vredi izdvojiti vreme
Pogled na vezu između posla i zadovoljstva iz drugačijeg ugla

Beograd, Lava Nova, Kneza Miloša 77
19 časova, 30. januar 2018.

Kako da napravimo dobru vezu između posla i zadovoljstva – gotovo je filozofsko pitanje, na koje često tražimo odgovor, a skoro nikada ga do kraja ne nalazimo. Možda baš zato što nismo pitali filozofiju. Upravo tu priliku ćemo dobiti u utorak, 30. januara u 19 časova, kada će filozof Gordana Medić Simić govoriti na ovu temu, u okviru projekta KULTURAN SVET koji organizuju Centar za lični razvoj “Lepo mi je” i Centar personalnog razvoja.

Kao filozof i magistar organizacionih nauka u oblasti ljudskih resursa, Gordana Medić Simić će nas inspirisati da prave odgovore pronađemo u istinama do kojih su došli poznati filozofi, a koje su stare hiljadama godina. Razgovaraćemo i kako da spojimo lepo i korisno, uživamo u poslu koji obavljamo, radimo tačno ono što volimo, zaradimo od toga i proveriti da li su u pitanju samodisciplina ili srećne okolnosti. Pokušaćemo i da uvežbamo veštine koje nam dalje mogu biti korisne.

-I ovim predavanjem ćemo još jednu temu koja nam je svima važna obraditi iz ugla na koji možda nismo navikli, ali to je baš onaj ugao koji će učiniti da nam „sine lampica“, koja nas podstiče da pronađemo prave odgovore. Svako predavanje u okviru projekta KULTURAN SVET kreirano je sa takvim ciljem i uz poverenje da istine koje kultura nosi vekovima čuvaju odgovore koji su nam neophodni – ističe Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ i jedan od autora i organizatora projekta i dodaje da svi zainteresovani informacije o predavanju mogu pronaći na veb sajtu www.lepomije.rs.

Kako bismo spojili i posao i zadovoljstvo, uz Gordanino predavanje, na događaju će svi prisutni moći da uživaju u izvođenju čuvenog Duo Moderata, koji čine Mima Vrbanić, na violončelu i Milan Ignjatović na gitari.

KULTURAN SVET je ciklus predavanja na kojima o različitim životnim temama razgovaramo iz ugla filozofije, psihologije, književnosti, muzike, kulturologije i drugih srodnih oblasti. Univerzalne istine primenjujemo na svakodnevni život, sa idejom da ponudimo različite modele razmišljanja, koji bi trebalo da usmere i motivišu svakog pojedinca da odabere sopstveni put ličnog razvoja.