O anđelima ljubavi i harmonije Kako anđeli mogu da nam pomognu u pronalaženju srodne duše?

O anđelima ljubavi i harmonije
Kako anđeli mogu da nam pomognu u pronalaženju srodne duše?

Anđeli vam mogu pomoći da pronađete vašeg najboljeg mogućeg partnera i vašu srodnu dušu, otvarajući vam srce za veru i ruke za ljubav.

Pozovite anđele ljubavi i harmonije da vas vode kako biste otkrili autentičnu istinu svog srca da volite i prihvatite sebe takvi kakvi jeste.

Onda ih zamolite da vas povežu sa osobom koja je slobodna, otvorena i spremna da daje i prima ljubav. Pitajte ih da vam pomognu da aktivno i svesno birate partnera sa kojim ostvarujete harmoničnu vezu ispunjenu energijom ljubavi, zajedništvom, privlačenjem, razumevanjem,  prihvatanjem i mirom.

Oni će vas voditi putevima vašeg srca do osobe koja savršeno odgovara vama kao ličnosti, pomažući jedno drugom da duhovno napredujete. Svako od vas može uz pomoć anđela da ostvari svoje romantične želje i snove.

A onda pratite poruke i smernice koje dobijate. One vas vode na mesta gde možete sresti ljubav svog života. Te poruke mogu biti jednostavne: da se bavite novim hobijem, da idete na kurs fotografije, slikanja ili na jogu i ples.

Verujte im i onda kada vas upućuju da se bavite sportom koji ne obožavate, ili da otputujete na destinaciju o kojoj niste razmišljali.

Anđeli vam uvek dovode na put osobu koja vam savršeno energetski odgovara, a ponekad je i vaše ogledalo, pomažući vam da iz drugačije perspektive sagledate sebe.

KADA GLASNO IZGOVORITE NAMERU DA ŽELITE LJUBAV I PARTNERA I ZAMAHNETE SVOJIM KRILIMA, A ANĐELI SVOJIM, VAŠE SRCE SE OTVARA ZA LJUBAV, SREĆU I RADOST.

Pročitajte o Vanjinim radionicama na https://antistresvodic.rs/zajednicka-radionica-andeli-u-nasim-srcima-vanja-savic-i-dr-goga-kostic/

Vanja Savić
Tekst: Vanja Savić, kouč anđeoskog vođstva i iscelitelj anđeoskim energijama
Antistres misao