Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Maja Volk u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić
Najteže mi je bilo da zavolim svoju samoću
Maja Volk  u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić Najteže mi je bilo da zavolim svoju samoću

Maja Volk u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić
Najteže mi je bilo da zavolim svoju samoću

Ko se može nazvati pravim prijateljem, da li neki ljudi lepo i lako umeju da lažu, kako je uspela sebi da oprosti i tada ozdravi Maja Volk otkriva sada kada zna neke životne mudrosti i zakonitosti.

„Danas sam zaista uvek dobro i to zavisi od nas, ne od spoljnih okolnosti. Trebalo mi je preko 50 godina da se naviknem da budem dobro u svojoj koži, da mi bude prijatno i da budem JA“, svoju životnu priču ovim rečima započinje Maja Volk.

Kaže da njenim roditeljima nije bilo lako imati talentovano, zahtevno, drugačije dete. Oduvek se razlikovala i imala pregršt talenata ali se ipak trudila da se dopadne ljudima. Nije razumela zašto je neke ljubavi nisu htele i razumele baš takvu kakva je. A zapravo mnogima nije bilo lako da stoje i koračaju kraj svih njenih sposobnosti. Iskrena je kada kaže da je patila, pitala se, lutala, verovala ali danas je srećna i stabilna.

„Nikada se ne bih vratila u mladost. Oduvek sam mislila da sam se rodila na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme, da me ne razumeju. Od nesigurnosti do ambicija, bolelo je ali danas imam trajan mir i malo stvari me može pomeriti. I kada se desi, brzo sebi objasnim i razumem. Kada nastupi razumevanje nestaje ljutnja. Kada razumete postupke drugih i zašto čine određene stvari onda se više ne sekirate i ne mučite sebe“, nastavlja Maja.