Biti Original Podrška dobrim idejama

Biti Original
Podrška dobrim idejama

Pre samo nekoliko dana Novak Đoković je još jednom potvrdio da je ORIGINAL, kako nosi naziv i platforma čiji je osnivač Fondacija Novak Đoković.

Original je nekomercijalna platforma osnovana sa ciljem osnaživanja mladih u Srbiji kroz promociju pozitivnih vrednosti među kojima su proaktivnost, preuzimanje odgovornosti za uspeh u životu, preduzimljivost, odgovornost prema zajednici, pozitivan pogled na život i svet, kao i promocija pojedinaca odnosno organizacija koje po tim vrednostima žive i rade.

Da li je neformalno obrazovanje suvišno ili neophodno i koliko medijskog prostora dobijaju istaknuti pojedinci, bile su neke od tema okupljanja početnika i veterana u preduzetničkom biznisu, održanog u organizaciji Fondacije, platforme Original i kompanije VODAVODA.

Original 1

Ovom prilikom označen je i početak partnerstva u okviru kojeg će biti realizovan niz zajedničkih projekata. Otvorene edukacije namenjene mladima i preduzetnicima, stručne konferencije, teme o liderstvu i usavršavanju u magazine Original biće deo aktivnosti planiranih u narednim mesecima.

Antistres misao