Željko Bebek

Željko Bebek
Ono nešto naše

On sada radi bez opterećenja i velikih planova, zapravo, došlo je vreme namenjeno samo uživanju. I to u svakom segmentu, pa i onome što najbolje radi – u muzici.

Željko Bebek ove godine je objavio 13. samostalni album (pre par nedelja) a na njemu nekoliko regionalnih mega-hitova koje su obeležile ovu godinu u celom regionu, pre svega naslovna „Ono nešto naše“, zatim i „Ja po kafanama“ i duet sa Oliverom Dragojevićem „Ako voliš ovu ženu“.

U Beogradu je predstavio vinilno izdanje albuma, gramofonsku ploču koja je kao i CD u izdanju „Jugoton Croatia records“-a. Nastupio je zajedno sa Branimirom Mihaljevićem (većinski autor pesama na ovom albumu), a uz njih dvojicu nastupili su i njihovi sinovi, Željkov Zvonimir i Branimirovi Matej i Marko.

Željko kaže da mu je ovo najemotivniji i najdraži album, a mi imamo utisak da su takvi i nastupi dvojice izuzetnih muzičara sa njihovim sinovima.

Energije ima na pretek, jer kao što je temeljan u građenju karijere takav je poslednjih decenija i o vođenju brige o sebi – mnogo druženja, umerenost u svetu, uvek spreman na saradnju, bez loših vibracija i uz puno ljubavi.

Čovek sa takvom karijerom koji je dosegao najveće visine kaže da je sada vreme da samo uživa u tome što radi, bez velikih planova.