ASTRO ĆOŠE ALIsa Svako čudo za tri dana

ASTRO ĆOŠE
ALIsa Svako čudo za tri dana

Mesec 21. dec. ulazi u znak Škorpiona. Ovo je za Mesec osetljivo mesto. Razdražljiv, vrebaju upale, slab. Ima i opoziciju sa Uranom – obaveštenje od banke – koliko smo još dužni. A 22. decembra prelazi preko Marsa. Muškarci će imati potrebu da se dokazuju – sin i mati, momci u kafani ili mladi muževi svojim nevestama. A onda – 22. decembar, početak zime. Mesec ipak planira noćni provod.

VAGA je sledeći znak. Beograd je Vaga – glavni grad. Slaviće Beograd Svetog Nikolu. Setićemo se tada lepih starih pesama i pevaće se do kasno u noć. Venera 20. dec. ulazi u znak Vodolije i pojavljuje se neko olakšanje. Manje posla i slobodno kretanje.

Venera prelazi preko Saturna i Plutona na kraju svog puta kroz znak Jarca – 19. decembra. Donosi nam ledirana osećanja, potrebu da se iskupimo poklonima, ili da nešto osiguramo poklonom. Emocije su stegnute, a želja da se ispolje velika.

Venera i Saturn – kameni cvet. Tako se zove ruska bajka Pavela Božova. Mladić odlazi u potragu za kamenim cvetom, a ona ga čeka i pati. Odricanje, žrtvovanje, uskraćivanje.

JUPITER se približava Saturnu i ovo istorija beleži kao dramatične godine – 2000. i 1980. god. Predstoji ozbiljan ispit za sve sisteme vrednosti. Jer Prostor i Vreme, Jupitar i Saturn ne daju svoje. Običan čovek, pogleda u novčanik, pa se uklapa i u ovo vreme. “Koliko para toliko muzike.”

MARS u Škorpionu pokušaće nešto još da “smuva” i na brzinu zaradi.

VENERA u Vodoliji ima planove za daleku budućnost i odbija da se “spusti na Zemlju”.

MERKUR je u Strelcu – i dalje slab da se izrazi najbolje.

Ovo hoću da kažem odavno, ali me ponese priča. Značenje polja horoskopa i njihova analogija sa znacima horoskopa je bitna. Pa ko hoće još nešto da sazna, evo:

POLJA HOROSKOPA – SAZVEŽĐA – PLANETA

Astro ćoše 2

Aleksandra
061 63 1 63 96
Antistres misao