Čudotvorna dejstva čiste svesti
Duboki odmor je isceljujuć

Koliko vam je poznato da kvalitet svesti određuje kvalitet života? I da li znate šta je to – Quantum Entrainment ili Tehnika kvantne harmonizacije

Odavno je poznato da naše misli i emocije imaju uticaj na našu okolinu. Neka istraživanja su, na primer, pokazala da i negativne i pozitivne misli deluju na rast biljaka, na na molekularnu strukturu vode, na energiju koja je oko nas. I onda zamislite tu moć naših misli.

dr-frenk-kinslou
Tehniku kvantne harmonizacije osnovao je dr Frenk Kinslou

Naš mozak većinu vremena radi kao automat koji troši ogromne količine energije na brigu o budućnosti ili na sećanje na prošlost, na frustracije, strah, bes… Takva svest naš svet pretvara u prilično neprijatno mesto. Ali, svest nije isto što i um. Ako je, na primer, um sijalica, onda je svest struja koja donosi svetlost. Svest je uvek i svuda prisutna, samo što mi na nju ne obraćamo pažnju.

Obično smo preokupirani stvarima, ljudima i mislima koji čine naš svakodnevni život. Svesni smo svega toga, ali da li smo svesni same svesti?

Proces isceljenja iz svesti, Quantum Entrainment ili Tehniku kvantne harmonizacije osnovao je dr Frenk Kinslou, nekadašnji kiropraktičar, predavač i doktor kliničkog spiritualnog savetovanja, koji je više od dvadeset godina svakodnevno posvećivao meditiranju.
– Isceljenje ne izvodi čovek, već njegova svest, kaže dr Kinslou koji će od 8.do 10. oktobra boraviti u Beogradu.
Ovaj metod samopomoći lak je za upotrebu i ne zahteva prethodno znanje – svako može da ga koristi. Ako vam je potrebno fizičko, emocionalno ili bilo koje drugo iscjeljenje, duboki odmor je rešenje. Što je dublji odmor, dublje je isceljenje. A čista svest je najdublji odmor koji možete imati.

Pages: 1 2