Ada Bojana Prvi festival svesnosti

Ada Bojana
Prvi festival svesnosti

Tokom ovih šest neverovatnih dana, preko 80 radionica tematski će obuhvatiti polja povećanja intimnosti sa sobom i partnerom, unapređenja seksualnog iskustva, dubljeg povezivanje sa sopstvenim telombalansa ženske i muške energije, joga časove, meditacije uz zalazak sunca, ekstatički ples, koncerte i performanse koji će pomeriti i promeniti granice svesti. Prisutni će moći da osete ritam svog tela, probude uspavane instinkte, da se sete svojih korena i pomire u sebi i drugima muško-žensku energiju.

Neki od najuticajnijih edukatora i izvođača, koji će posetioce voditi putem samootkrića i istinske konekcije sa sobom i ostatkom sveta, jesu Elaine Yonge, sa preko 20 godina iskustva u bavljenju povezanosti tela i disanja sa seksualnošću i potencijalom za suštinski intimne odnose, Baba Dez Nichols, međunarodno priznati govornik i učitelj, Daka, autor, tekstopisac i vodič kroz transformaciju, koji je predstavljen kroz brojne TV i radio emisije. Devi Mohan, poznata joga učitelјica i govornica, magistar Mirovnih studija i globalna ambasadorka Mohanđi fondacije, provešće prisutne kroz duboko iskustvo sopstva uz pomoć Svesnog plesa, meditativnog procesa „Put svetlosti“, kao i transformacionih tretmana „Mai – Tri“ metode.

Na Adu Bojanu stiže i Ohad Pele, kao jedan od najuticajnijih učitelja na polju seksualnosti i svesnih odnosa. Andrea Paige sa raznovrsnim znanjem na polju epigenetike putuje svetom kako bi osnažila ljude da vrate život u svoje ruke. Rachel Rickards vodiće radionice u kojima je fokus na ličnom razvoju i intimnosti. Pre sedam godina je osnovala zajednicu „Embodied Intimacy“, a dala je izuzetan doprinos u osvešćivanju uticaja trauma na seks i odnose. S njom će biti i Lennart Hening, koji pre svega istražuje lični i kulturni razvoj iz ugla svesti, kontakta sa telom, sigurnosti, traume, i zajedničke kreativnosti. Buddhi Dana je seksualni terapeut, joga učitelj i DJ. Još od mladosti je na putu učenja mistika Osha, kao i tradicionalne tibetanske Tantre, Zena, Taoizma.