Ada Bojana Prvi festival svesnosti

Ada Bojana
Prvi festival svesnosti

ADA Divine Awakening, prvi festival svesnosti i intimnosti, biće održan od 15. do 20. septembra na Adi Bojani. Na jednoj od najlepših destinacija Evrope okupiće se preko 40 vodećih svetskih stručnjaka i edukatora na polju partnerskih odnosa, seksualnosti i ličnog razvoja, kao i zvučna muzička imena iz regiona i sveta.

Osnivač Exita Dušan Kovačević i osnivačica Tantra Spirit festivala Dolores Antić pokreću ADA Divine Awakening festival, kojim ukazuju na ključne probleme današnjice – sve veću usamljenost, otuđenost, a posebno sukobe u suštinskom povezivanju sa sobom i u partnerskim odnosima.

Ada Divine Awakening, namenjen podjednako parovima i pojedincima, biće prostor intenzivnog rada na vezama, povećavanju intimnosti, kako sa sobom, tako i sa partnerima, u kome će prisutni moći da istraže i osveste svoju seksualnost, da se povežu sa svojim telom i dobiju podršku stručnjaka za oslobađanje emocija i isceljenje traumaBilo da je to neverovatna sesija joge ujutru, ili intimna partnerska radionica na kojoj ćete biti zadivljeni veštinama koje ste upravo otkrili, meditacija uz zalazak sunca i ekstatični ples uveče — imate slobodu da izaberete svoj put kroz festival i predate se moći Ade da vas izleči i odvede na veći nivo postojanja“, izjavila je ovim povodom Dolores Antić.

Do sada smo preko EXIT festivala imali iskustva nastupa najvećih svetskih zvezda i društveno odgovornih kampanja, a sada se okrećemo ka unutra: Intimnosti i Povezivanju. Osnivač Exita Dušan Kovačević izjavio je tim povodom: „S Ada Bojanom imam duboku povezanost koja traje već deceniju i po, tamo smo porodično svake godine, tu smo se moja Ivana i ja uzeli. Ona je definitivno jedno od najjačih energetskih mesta na planeti, koje ima snagu da u isto vreme i isceli i očisti sve ono što vam nije potrebno, ali isto tako i probudi ono najbolje u vama, i pojača životnu energiju do najvišeg nivoa. Duboko verujem da će ovaj festival postati jedno od najznačajnijih mesta okupljanja ovog tipa na planeti, gde ćemo zajedno rasti, razmenjivati iskustva i otvarati nove dimenzije postojanja, unapređujući svaki segment naših života“.