Vesela domaćica Sami sebi najbolje zakomplikujemo život

Vesela domaćica
Sami sebi najbolje zakomplikujemo život

Kako se ja osećam sada?
Kako se ja osećam u prisustvu ove osobe?
Kako se ja osećam u vezi „ ovoga“?

Važno je dobiti ove odgovore jer osećaj je BOŽANSKI deo nas. On je naša navigacija i kroz njega naša duša priča. A da li ga od buke naših misli i svega onoga što smo tokom života čuli i videli i formirali naša sećanja možemo čuti, na nama je. Na našim izborima, želji za promenom i sopstvenoj samoodgovornosti, jer mi jedino možemo biti odgovorni za sebe a ne za to kako se neko oseća u vezi nas. Doći do sopstvenog osećaja nije lako. Možda ćemo u sopstvenoj nemoći i strahu od promene pokušati i prevariti sebe i reći da nije to tako i da nije to tako strašno, možda ćemo… ali znajte da sve ćemo možda, samo sigurno nećemo uspeti pobeći jer potisnuta emocija je tu. Ona traži put. Ona ne miruje. Ona doziva. Ona unutra vri. Zato nemojte čekati da proključa jer onda je to promena silom a ne „milom“.

Ako vam je teško povezati se sa sobom i svojim osećanjima, što je veoma uobičajeno, i sebi priznati kako se osećate, onda pokušajte uraditi ovu VEŽBU. Postaće vam jasno sve.

Nađite vreme samo za sebe. Osamite se i pogasite sve proizvođače buke u vašoj prostoriji. Namestite se udobno. Udahnite nekoliko puta duboko, na nos, a izdahnite na usta. Pokušajte da se postavite u meta poziciju u odnosu na sebe. Sa strane posmatrajte sebe. Posmatrajte tu osobu u jednom svom danu od jutra do večeri. Polako. Neutralno. Šta radi? Kada ustaje? Gde ide? S’ kime se druži? Kakve izbore i akcije pravi i zbog čega? Da li plače? Koliko se smeje? S’ kim provodi većinu vremena i zašto? Da li ona u tom danu mora, treba ili želi? Posmatrajte i videćete. Zaključićete sve. Postići ćete jasnoću samo više nećete moći da se pravite da je ona nesvesna. Šta ćete sa njom vi ćete odlučiti, bar se nadam. Pišite kako vam ide. Ja vas čekam na starom mestu www.facebook.com/veseladomacica1111. Tamo ima jedan specijalan kutak samo za vas www.facebook.com/groups/281895349347513

S’ ljubavlju …. samo vama…

Tekst: Milena Đurić Marović, MFP coach
Praktičar Kvantne Transformacije
Holistički coach LENS
Kundalini Reiki Majstor Učitelj
Foto: privatna arhiva, Unspash
Antistres misao