Strahinja Trifunović, NLP master NAUČITE KAKO DA POSTAVITE SVOJ CILJ

Strahinja Trifunović, NLP master
NAUČITE KAKO DA POSTAVITE SVOJ CILJ

Šta uraditi ako se cilj ne ispuni posle zacrtanog datuma?
I to je OK. Dešava se. Vremenski rok je važan faktor prilikom postavljanja cilja jer je to dodatna sila koja nas pokreće na akciju kako bismo ga u određenom vremenskom roku ostvarili. Zato je važno da datum bude dovoljno ambiciozan kako bi nas pokrenuo, a u isto vreme da ne proizvodi žurbu ili STRES. Vremenski rok, odnosno datum, ne treba doživljavati baš striktno, datum koji napišemo je vremenska odrednica za koju treba da imamo +- toleranciju od nekoliko dana ili nedelja u zavisnosti od cilja.
U slučaju da se cilj ne ostvari ni u tom dodatnom intervalu, to nije ništa strašno, tada je potrebno napraviti analizu da li je to još uvek naš cilj, i ako jeste – postaviti novi vremenski rok i odrediti šta je to što nas je sprečilo da ga ostvarimo. Ujedno pronaći rešenje kako prevazići taj sprečavajući faktor da bi novi datum bio i DATUM OSTVARENJA cilja.

Koji je vaš lični životni cilj?
– Imam ih nekoliko, ali je jedan od njih definitivno SLOBODA u svim aspektima života.
I uvek dovoljno u džepu za put oko sveta. :)

Strahinja Trifunović održaće kurs Postavljanje ciljeva, 15. maja od 10 do 15 h. Više informacija na tel: 065 83 73 888 ili na sajtu http://feng-shui-institut-sd.com/postizanje-ciljeva/

Zabeležila: Jasmina Stefanović
Antistres misao