Mima Šarac Kada ćete se vi i vaš cilj sresti

Mima Šarac
Kada ćete se vi i vaš cilj sresti

Mima Šarac 2Pravilan cilj nisu uopštene želje i čestitke za sva slavlja znanima i neznanima. Pravilan cilj je konkretan i merljiv, i samo takav vodi uspehu. Uspeh je sazdan od jasnih ciljeva, i svakodnevnog rada. Pravilo glasi: nije važno odakle počinjete, niti odakle dolazite, nego je važno kuda idete i šta želite da postignete. To KUDA IDETE određujete isključivo vi i vaše misli. Možda je najveće otkriće čovečanstva moć vašeg uma da kreira skoro svaki aspekt vašeg života. Jer svaki cilj je ostvaren dva puta. Prvi put u nečijim mislima, a drugi put u stvarnosti. Ako postajete i živite ono o čemu razmišljate, onda uposlite svoj um da vam služi i da pomoću njega iskreirate do najsitnijih detalja svoj cilj i svoj srećan život.

Kažu da je čovek (osim goluba pismonoše) jedino stvorenje na Zemlji koje ima kibernetičku sposobnost lociranja cilja, sa tim dodatkom, da, kada ste apsolutno sigurni u pogledu toga koji je vaš cilj, vi ne morate čak ni da znate kako ćete da ga ostvarite.

Prostom odlukom šta tačno želite, počećete nepogrešivo da se krećete ka svom cilju, a vaš cilj prema vama, i u pravo vreme i na pravom mestu vaš cilj i vi ćete se sresti.

Tekst: Mima Šarac, profesionalni coach i NLP practitioner
(autor teksta je dobitnica nagrada Bussiness Women Awards za 2019. godinu i Beogradski pobednik 2019, autor je knjige Želim ti da uspeš)
Foto: privatna arhiva

Budite hrabri za svoje snove Želim ti da uspeš Mima Šarac

Antistres misao