Ljubavni horoskop za 2018. godinu Parovi koji se savršeno uklapaju ove godine

Ljubavni horoskop za 2018. godinu
Parovi koji se savršeno uklapaju ove godine

Da li postoji 100% kompatibilnosti? Koji je znak vašeg idealanog partnera? Koji znak treba izbeći? Evo šta kažu zvezde. Sledeći horoskopski znaci imaju najviše potencijala za uspešne veze u 2018.

Ovan i Vodolija
U ovoj godini za Ovna i Vodoliju neće biti dosadnih momenata, što će njihov odnos učiniti veoma interesantnim. Oba znaka su naklonjena raznim avanturama. Zajedno će uživati u svakom trenutku i isprobavati nove stvari. Biće povezani snažnom konekcijom i uživaće jedno u drugom maksimalno.

Bik i Rak
Ova dva horoskopska znaka će funkcionisati veoma dobro jer imaju jaku vezu, fizičku i emocionalnu. Zbog apsolutnog razumevanja, njihova veza postaće još čvršća. Za razliku od kombinacija drugih znakova, ovaj par će biti jak i trudiće se da opstane što duže.

Vaga i Vodolija
Imaju idealnu mentalnu i emocionalnu povezanost. Kreativni su i puni ideja. Iako vole da provode vreme zajedno, mogu uživati, takođe, i u ličnoj nezavisnosti, što je izuzetno važno u svakoj vezi.

Rak i Ribe
Rak i Ribe su dva vodena znaka, koji dobro funkcionišu i imaju solidnu vezu, koja zaista može trajati. Individualne osobine partnera su veoma kompatibilne. Iz nekih razloga, veza može naići na nerazumevanje okoline, ali to ne bi trebalo da bude problem – jedina bitna stvar je njihova dobrobit.

Lav i Strelac
U horoskopu za 2018. otkrićete potencijalne mogućnosti, ali i slabosti i izazove za ovu godinu. Krajem 2018. godine strast će biti pojačana, jer oba znaka uživaju u životu i ljubavi jedno uz drugo. Oni će se maksimalno zabavljati, ali i privlačiti zavist od pojedinaca iz okoline.

Antistres misao