Intenzivna dvodnevna radionica VOLITE SEBE-IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

Intenzivna dvodnevna radionica
VOLITE SEBE-IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

Datum: 27-29. april
Mesto: Hotel Aleksandar, Vrnjačka Banja

Možda je pravo vreme da nešto menjate u svom životu kako biste živeli ispunjeniji i srećniji život. Važno je reći dosta svemu onome što vas uznemirava, zar ne? Možda samo želite da zavolite i prihvatite sebe na dubljem nivou svoga bića, da povećate samopouzdanje i samopoštovanje. Neki od vas prolaze kroz zdravstvene izazove, a neku su zdravi ali nesrećni. Šta god da prolazite sada u životu budite sigurni da postoji rešenje. Postoji ono bolje, samopouzdanije, srećnije i zdravije JA i ono je u vama. KAKO doći do njega?

Ova snažna transformaciona radionica je srce programa Lujze Hej.

lujzaVOLITE SEBE-IZLEČITE SVOJ ŽIVOT je program koji je mnogim ljudima širom sveta bio jaka pokretačka snaga.

Radionicu vodi licencirani HYL trener iz Beograda Mirjana Stojadinović. Mirjana je NLP master i autor knjige Neka je komšijina krava živa i zdrava. Na edukaciji je iz Geštalt psihoterapije. Njena snaga je iskustvo koje govori glasnije nego bilo kakva teorija. Od teških iskustava kroz odrastanje, odbacivanja i povređivanja do samoisceljenja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi prošla je, najblaže rečeno, čudesan i nesvakidašnji put koji svedoči mnogima da su čuda moguća. Njeno uverenje je da se čuda ne događaju, čuda se stvaraju.

Radionica traje dva puna dana sa pauzama prilagođenim polaznicima. Ovo je program namenjen onima koji su spremni i otvoreni da zaista rade na sebi. Bogata je vežbama i tehnikama koje su jednostavne, a u isto vreme duboke. Spoznaje na ovakvoj radionici mogu da vam potpuno okrenu život u nekom novom pravcu.

Pre vaše prijave razmislite o sledećem:

  • Da li ste spremni da nešto menjate kako biste živeli ispunjeniji život?
  • Jeste li spremni da prihvatate i zavolite sebe?
  • Da li ste voljni da saznate KAKO to uraditi?

Na mnoga pitanja imate priliku da dobijete odgovor u predivnom prirodnom okruženju, u hotelu Aleksandar koji se nalazi u centru Vrnjačke Banje, u podnožju crkvenog brda, na samo 40 m od centralnog gradskog parka i glavne promenade. Okružen je prelepim parkom sa jedne i nizom starih vila, popularno nazvanih „Vrnjački Monmartr“ sa druge strane.

Hotel pripada kategoriji od 4 zvezdice.

U Aleksandar SPA centru gosti se mogu opuštatati u hidromasažnom bazenu, đakuziju, ruskoj i  finskoj sauni, tepidarijumima i koristiti neke od masaža ili tretmana lica.

Imate jedinstvenu priliku za jedan bogat i sadržajan rad na sebi, a u isto vreme odvajanje od svakodnevice odmorom i opuštajućim sadržajem.

Vikend koji će imati posebno mesto u vašem srcu.

Program je namenjen za samo 12 novih polaznika.

Dosta je bilo izgovora. Napravite iskorak u svom životu i prijavite se na vreme na mail  mocjeuvama@gmail.com tako što pošaljete ime, prezime i datum rođenja.

Blagovremenom prijavom i uplatom akontacije ostvarujete popust.

Na sva vaša pitanja sa radošću odgovaramo.

Svako od učesnika dobija nakon radionice GRATIS konsultacije preko Skayp-a (4 sesije u trajanju od 60 minuta).

Više informacija na http://mocjeuvama.rs/volite-sebe-izlecite-svoj-zivot-intenzivna-dvodnevna-radionica-po-programu-lujze-hej/

Antistres misao