Podmladite se uz pomoć svoje krvi U POTRAZI ZA ELIKSIROM MLADOSTI

Podmladite se uz pomoć svoje krvi
U POTRAZI ZA ELIKSIROM MLADOSTI

Podmlađenost na duže staze. Plazma obogaćena trombocitima prava je riznica dobrih činilaca za REGENERACIJU. Naime, ona sadrži proteine, hormone i hranljive supstance koje pomažu tkivu da se obnovi. Trombociti koji se izoluju iz plazme sadrže brojne faktore rasta koji podstiču proliferaciju fibroblasta, a samim tim i stvaranje kolagena i elastina. Dovode do formiranja novih krvnih sudova, ćelijske deobe u vezivnom tkivu i povećanja ekstraćelijskog matriksa čiji je osnovni sastojak hijaluronska kiselina.
Ovaj tretman je pogodan za osobe koje nisu zagovornici nekih drugih vidova podmlađivanja i koje imaju strpljenja da isprate postepeno poboljšanje svoje kože, jer on svakako ispunjava glavnu svrhu estetske medicine, a to je TRAJANJE podmlađenosti. Ukoliko nisu pristalice hijaluronskih filera, za njih se može pripremiti „prirodni filer“ koji nastaje fibrinskim zgušnjavanjem. Zahvaljujući njemu postiže se volumen, a faktori rasta se otpuštaju u dužem vremenskom periodu. Zato se na rezultate čeka više nedelja, pa i meseci, ali efekti mogu potrajati nekoliko godina.

sl 1

Dr Nenad Stanković koristi tretman podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom u Estetskom centru “Estera”

Bez alergijskih i imunoloških reakcija. Tekstura i kvalitet kože se vidno poboljšavaju, kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi, a bore su znatno ublažene. Zapažen uspeh ova metoda ostvaruje i u rešavanju problema strija, ožiljaka, posledica foto-starenja, a najvažnije je to što nema nikakvih alergijskih i imunoloških reakcija s obzirom na to da se koristi sopstvena krv. Za rejuvenaciju šaka i podsticanje rasta nove kose ova procedura može biti najbolja opcija anti-age stručnjaka u izboru tretmana. Preporuka je da se uradi tri do pet tretmana na mesec dana, a da se jednom ili dvaput godišnje ponovi postupak.
Više na PRP ILI VAMPIRSKI TRETMAN

Tekst: Ivana Gavrilović Stanković
Antistres misao