Biti Original Podrška dobrim idejama

Biti Original
Podrška dobrim idejama

„Iako je Fondacija Novak Đoković u svom radu fokusirana na rani razvoj i predškolsko obrazovanje, kroz magazin Original, koji je idejni projekat Jelene Đoković, želimo da ohrabrimo mlade u našoj zemlji da budu kreativni, hrabri i vredni i da ne posustanu u realizaciji svojih originalnih ideja. Baš kao što je naš osnivač Novak pre samo dva dana još jednom pokazao da se snovi ostvaruju, ako dovoljno verujemo u njih“, rekla je Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković.

Original 2

Kreator brenda VODAVODA Vojin Đorđević je istakao koliko je bitno biti originalan u današnjem vremenu i preneo poruku da mladi nikada ne odustanu od svoje želje:

„Tačno se sećam trenutka kada sam prvi put popio toplu vodu sa izvora u Banji Vrujci i dobio viziju da želim da stvorim originalan proizvod i nesvakidašnji brend koji će biti dostupan svim ljudima na planeti. Kada sam kreirao jedinstveno ime VODAVODA, kada smo odabrali četvrtastu ambalažu to je bio tek početak rađanja brenda od jednog proizvoda, put sa dosta izazova, ali ja sam verovao u to da imamo najbolju vodu na svetu i nikada nisam odustao. Želeo bih kada bi svi mladi koji imaju svoje ideje, uspeli da ih realizuju, a verujem da će naša saradnja sa Original magazinom i Fondacijom Novak Đoković omogućiti mnogima da poveruju da to što su kreirali u svojim vizijama mogu da stvore u stvarnosti“.

Original 3

Do kraja godine u planu je konferencija o preduzetništvu Dare to Be, otvorena predavanja i edukacije sa temom liderstva, menadžmenta, brendinga, ličnog razvoja i drugih tema koje osluškuje Originalna zajednica.

Foto: Original
Antistres misao