Antistres horoskop za 2016. godinu GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

Antistres horoskop za 2016. godinu
GODINA ZA OSTVARENJE CILJEVA

vaga 2016HRABRA VAGA. Godina razvoja i novih mogućnosti je pred vama. Uz dovoljno hrabrosti i kreativnosti, uspeh će biti zagarantovan u svakom segmentu vašeg života.

Konačno imate dovoljno samopouzdanja da svoje ideje realizujete na najbolji mogući način. Vreme je da vaša kreativna strana “ispliva” na površinu i donese vam uspeh i finansijsku sigurnost koju priželjkujete.

U ljubavnim odnosima, težićete ka optimističnom i neobičnom partneru i to će vam ići od ruke. Ova godina može biti vaša prekretnica, uz početak nove emotivne veze koja će vam pružiti sve ono što ste priželjkivali.

Savet: Snovi, mašta i kreativnost su izvor vašeg duhovnog mira. Uživajte u svakom trenutku, dopustite sebi mala uživanja i onda kada vam se čini da nije vreme za njih. Putujte tamo gde vas srce vodi.

skorpion 2016SNAŽNA ŠKORPIJA. Ove godine, mogućnosti su velike da iskoritite svoj potencijal, osmislite plan i krenete u akciju, sa pravilno usmerenom snagom.

Više rada doneće vam više novca, ako je to ono čemu stremite. Skloni ste snažnim ispoljavanjem negodovanja u odnosu sa kolegama, posebno kada ste sigurni u neku nepravdu. Pokušajte ipak da strpljivo nađete konstruktivno rešenje

Što se tiče ljubavi, ove godine biće izražena želja za partnerom koji je misteriozan i tajnovit, koji kod vas budi strast ka novim izazovima.

Savet: Kada se vaša energija “umori”, pronađite svoju strast u nekom hobiju. I obavezno provedite svakoga dana bar nekoliko minuta sami, kako biste razbistrili svoje misli. Probajte sa meditacijom.

strelac 2016UPORNI STRELAC. Godina koja vas podseća na važnost discipline, upornosti, istrajnosti i vere, ako želite da dođete do svog cilja.

Pružiće vam se brojne mogućnosti, ali je na vama da one prave prepoznate i u njihovoj realizaciji izdržite do kraja. Svesni ste da rad na cilju zavisi od vašeg truda, pa čak i onda kada ostanete bez ideje o rešenju, trudite se da zadržite svoju veru u uspeh. Ako ste spremni da rizikujete, imaćete dovoljno šansi za napredak.

Slobodni pripadnici ovog znaka teže ka emotivnoj vezi u kojoj će imati dovoljno slobode za svoje potrebe. Ove godine postoji mogućnost neočekivanog pojavljivanja partnera na neobičnom mestu u trenutku kada to najmanje očekujete.

Savet: Napravite plan, držite se svoje strategije i ne odustajte. Čitajte knjige o poslovnim uspesima, koje će vas inspirisati. Probajte sa vežbama disanja u trenucima kada vam koncentracija “beži”.

Antistres misao