Ana Bučević NAJBOLJA VERZIJA MENE JE UPRAVO SADA

Ana Bučević
NAJBOLJA VERZIJA MENE JE UPRAVO SADA

Živeti u Vorteksu. Vorteks je vibracijska realnost, koja manifestuje fizičku realnost, kaže Ana. Mi, pre svega, treba da osvestimo da smo vibracijska bića koja žive u fizičkoj realnosti, ali čiji život kreira vibracijska realnost.
– Nikola Tesla je to shvatio i ja sam mu poverovala kad je rekao – gledajte na život kao na vibraciju.
Živeti u Vorteksu znači da smo svesni da smo kreatori vlastitog života, da je sve što želimo na vibracijskom nivou. Radom na sebi, dizanjem svoje vibracije – menjaće se i realnost.
Menjajte i uverenja! Dovoljno ste godina živeli u uverenju da posla nema, da se od bolesti umire, da je kriza i da novca nema… Hajde sad probajte pet godina živeti u drugom uverenju da novca ima, da je život lep. Samo pogledajte šta će se dogoditi – ceo život će vam se transformisati i onda ćete shvatiti da uverenje kreira vaš um!
Ana naglašava da se to isto odnosi i na brigu.
– Ona je produkt naših misli. Kada shvatite da vam misli to rade, onda se prestanete brinuti. Ako izađete iz sadašnjeg trenutka i počnete da razmišljate o prošlosti ili budućnosti, javiće se briga. Svaki izlaz iz sadašnjeg trenutka donosi brigu.

ana_bucevic_intervju 02

Ako radite na sebi i dižete svoje vibracije – menjaće se i vaša realnost, savetuje naša sagovornica

Odgovornost za svoj život. Navikli smo da nam je uvek neko drugi kriv, naglašava Ana činjenicu koja nam je svima dobro poznata, iako ništa ne radimo da to promenimo.
– Prebacivanje odgovornosti je linija manjeg otpora. Međutim, kad shvatite da ste svemu vi uzrok i posledica, onda je to najmoćnija stvar koju spoznate u životu. A ona znači da nešto možete i promeniti! Onda prestajete tražiti izgovore i kažete JA SAM ODGOVORAN, E SAD ĆU JA PROMENITI SVOJ ŽIVOT!
I o bolestima i njihovom uzroku naša sagovornica je sasvim jasna.
– Bolest je fizička manifestacija kada niste slušali emocije. Uvek prvo idu emocije – stres, nervoza, ljutnja, koje nam pokazuju da nešto ne štima i da nešto moramo menjati. Kad to ne slušamo, onda dobijamo fizičku manifestaciju u vidu bolesti i više je ne možemo zanemariti. Eto, tome služi bolest – da vam da veliku lekciju.

Antistres misao