ALIsa Astro ćoše Šta nam donosi nebo do 8. decembra

ALIsa Astro ćoše
Šta nam donosi nebo do 8. decembra

„Po kravama mleko peva, a na šporet zagoreva,
Idu daani!“ – Voki Kostić

Idu dani.

tab 1

Šta reći, a ne zaplakati. I ovo je iz nekog filma. Prosto ne mogu da odolim, a da se ne našalim, jer to je jedan od boljih načina da se stvari teške, lako nose. Nije meni teško, ali možda nekom jeste… a i kad mi je teško, kad prvi put nađem neku šalu, znam da je već malo odlaknulo.
Dobro. EVO.

Tumačenje:
Mesec u Ribama, lako zaplače. Ljudima bude lepo što su tužni. Pošto i dalje raste ka punom Mesecu, neće nas ovo držati dugo. Po neka setna opaska „U moje vreme nije tako bilo“. Pesnicima i muzičarima lepa inspiracija i nova pesma ili song. Uopšte Mesec predstavlja vodu, vlada vodenim znakom Rakom i u vodenim znacima se dobro oseća. No, tu je i Neptun – donosi iluzije, maštu i zajedno sa emocijama nastane poezija. Veliki emotivni naboj, nekome će doneti gorke uvrede, ako ima u svom horoskopu Mesec u Devici i to od nekoga ko mu je blizak. Posebno ako natalni horoskop sadrži naki loš aspekt Mesec – Mars, ili Saturn . Neptun u jednom znaku boravi 13 godina, a ovo mu je tek 15.stepen – pola putanje. Znači još 6 godina. Od pre par dana (od 27.11.) ne kreće se retrogradno, krenuo je direktno – znači da ti fini talasi koje osete svi umenici, sada mogu nesmetano da stignu i sve lakše ide. Mesec je u ovom slučaju slika koja upija i šalje dalje, pa ko uhvati uhvati…

6.i 7.12. Mesec prelazi preko Ovna. Donosi Ovnovima neka razdražljiva stanja, glavobolju i prve upale sinusa. Svima početke ili nastavke već započetih, pa odloženih poslova. Od previše nazdravljanja, nekima još problema. Deci u pubertetu treba objašnjenje šta im se dešava, promene se ubrzavaju kod onih koji imaju Mesec u Ovnu.

8, 9. i 10. decembra, Mesec prelazi preko Bika. Ovo je njegovo dobro mesto. Donosi mnogima mesečna primanja, platu ili neki drugi dobitak. Najzad poseta nutricionisti, ali prvo jedna dobra čorba i sarma, ako se kupus ukiselio. Za vikend sve udate žene treba da dobiju poklon, a neke će domaćice da ponove kuhinju, da dodaju neki ukrasni tanjir, činiju ili šerpu. Nekima mali put na selo i poseta rodbini. Ako vaša natalna karta ima Mesec u Škorpionu – oprez, jer su ovo dani kad od sebe više tražite, nego što imate. Preteran napor, malo sna mogu da donesu upale, infekcije bubrega, tj. mokraćnih kanala. U odnosu na Sunce u Strelcu, Mesec raste (još malo, do Blizanca, kada je pun Mesec). Donosi svima rast optimizma, a posle operacija ubrzano srastanje rana.

Antistres misao