Abrahamovo učenje ENERGIJA IZVORA SVEGA ŠTO POSTOJI

Abrahamovo učenje
ENERGIJA IZVORA SVEGA ŠTO POSTOJI

Uči nas Zakonu vibracije, slaganju tih naših vibracija, uči nas prepoznavanju vibracija.
Kako Zakon privlačenja odgovara na našu vibracionu ponudu.
Takođe nas uči našem EMOCIONALNOM VOĐSTVU koje je odgovor na našu pažnju koja proizvodi vibraciju koju nudimo. Uči nas da prepoznamo gde smo u odnosu na ono što želimo.
Takođe, uči nas promišljenosti i umeću dopuštanja. Veri i poverenju u sebe i svoj Izvor.
Uči nas ljubavi prema sebi i ljubavi prema kontrastima koji nam služe da se razvijamo, širimo i rastemo, da se krećemo dalje.
Takođe nas uči da je jedan usaglašen sa sobom, moćniji od hiljadu onih koji su u disbalansu.
Uči nas da možemo da se opiremo, da se odaljimo od samih sebe, od Izvora, ali nikada potpuno. Mi smo jedno.

Suština života i postojanja.
Abrahamovo učenje je srž svih religija, suština života i postojanja. To je učenje o nama samima, o naše dve perspektive, one koju vidimo i onu koja je koren a koja se ne vidi, ali se oseća.
Uči nas da sve ideje, sve vizije, sve inspiracije, svaa kreativnost, potiče od Izvora svih kreacija, da smo produžetek, koji se radosno postavlja kao provodnik svesti iskustvene, ostvarenja same suštine kreacije.
Ako slušate svoje unutrašnje vođstvo, vaš sistem za navođenje, emocionalni sistem, i ako akcije preduzimate samo iz radosti, ljubavi i inspiracije, vaš život i vaša dela govoriće više od reči. Iskoristićete svoj potencijal, svoju kreaciju i obavite ono što ste duboko osetili kao ispravno.
Srž je da ono što mi stvarno jesmo je ostvarenje fizičkog iskustva Izvora kroz dopuštanje sopstvenog Izvora da se izrazi.

Tekst: Dragana Pavliček, hipnoterapeut
Antistres misao