5 praktičnih i sasvim jednostavnih predloga KAKO SE OSAMITI ČAK I KAD IZGLEDA NEMOGUĆE

5 praktičnih i sasvim jednostavnih predloga
KAKO SE OSAMITI ČAK I KAD IZGLEDA NEMOGUĆE

3. POPODNEVNI ODMOR IZA ZATVORENIH VRATA: Jasno svima recite da vas ne diraju i da idete samo malo da prilegnete. Nemojte, posebno vašim roditeljima ili maloj deci, preterano objašnjavati, jer ćete postići suprotan efekat.

4. TRPEZARIJA ILI KUHINJA: Idealno vreme je dok spremate ručak, a naredni obrok nije toliko blizu da bi vas „gladni“ prekidali. Ili posle večere, kada završite sa sudovima.

5. FOTELJA ILI RADNI STO: Dobro rešenje za one koji nemaju baš mnogo prostora a ne koriste veliki broj pokreta. S tim što bi bilo korisno da nabavite jedne dobre slušalice, motivacionu muziku i ostalima budete okrenuti leđima. Ako ne želite da kažete šta radite, možete im reći da čitate knjigu ili pišete.
Ukoliko do sada niste ništa probali, pre nego što počnete razmislite da li ćete i kakvu podršku dobiti od ukućana. Budite svesni da i ako je najveća, teško da ćete išta uraditi ako budete svesni njihovog fizičkog prisustva u istoj prostoriji. Posebno u početku, i posebno deca će vas posmatrati sa velikim interesovanjem, a onda od tehnike nema ništa.

1 kako se osamiti

Savršeno bi bilo da vam se partner pridruži, ali ne insistirajte na tome

Antistres misao